Tel.: +36-20-332-91-99

Minőség

Minőség

Cégünk a legmodernebb nyomtatókat használja, amit a digitális piacon lehet találni, hogy a vászonkép vagy fényképes ajándéktárgy a legjobb minőségen legyen nyomtatva.
A 12 színes rendszer biztosítja a legvibrálóbb színeket, élesebb részleteket, és egy fantasztikus szín tartományt.

Minden vászonképet személyesen feszítünk, meg hogy a legkisebb hibát is ki tudjuk küszöbölni. Kétféle vakrámából lehet választani, 2cm-es és az 5cm-es bármekkora méretben amit el tudsz képzelni.
A legjobb minőségű, 350g/nm-es, vízálló, 100% cotton vásznat használunk minden képhez aminek kiváló szín intenzitása és színskálája van.
Csakis eredeti Canon lucia tintát használunk mely védi a képet az UV sugártól és kopásállósága biztosítja hogy egy életen át lehessen gyönyörködni a vászonképekben.

A kepmania.eu csak is a legjobb minőségű vásznat, tintát és vakrámát használ minden vászonképhez. Egy szép, jó minőségű vászonképre mi is olyan büszkék vagyunk mint a tulajdonosa, ezért az évek alatt rengetek vásznat, tintát és vakrámát kipróbáltunk, hogy biztosak legyünk a tökéletes elégedettségben. Mi a legjobb anyagokkal dolgozunk mert megértettük fontosságát a tökéletes vászonképnek.

Minőségi vászonkép 1
Minőségi vászonkép 2

A rendelés feltöltése folyamatban van.

Ez a kép(ek) méretétől függően hosszabb ideig is eltarthat!