Tel.: +36-20-332-91-99

A képmánia.eu oldalon történő rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot és tisztában van a rendelés menetével.

A rendelés elküldése után a rendszerünk egy megerősítő e-mail üzenetet küld a megadott e-mail címre, ezt kérjük ellenőrizze, így a téves rendelés esetén még a csomag küldése előtt tudunk korrigálni.

Felelősség korlátozása


A képmánia.eu oldalon való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét, elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és felmerülő hibákra.

A képmánia.eu semmilyen módon nem felelős az alább felsoroltakért, bármilyen okból is következtek be:
- bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, amely megakadályozza az oldal akadálytalan működését és a vásárlást,
- bármilyen adat elvesztése,
- bármilyen program hiba,
- szerzői jogok megsértése.

A képmánia.eu szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait.
A képmánia.eu bármikor megváltoztathatja bármelyik árát vagy határidejét.
A változás a weboldalon való megjelenéstől lép életbe.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályzatot, a képmánia.eu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja a rendelést és a vevő nem jogosult fellebbezésre.
Egyéb nem szabályozott kérdésekben a Polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre vonatkozó rendelkezések az irányadók.

A tevékenység jogszabályi háttere:
- az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;
- a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény;
- a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény;
- a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságról szóló 225/2007. (VIII. 31.) Korm. rendelet az üzletek működésének rendjéről, valamint az egyes üzlet nélkül folytatható kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 133/2007. (VI. 13.) Korm. rendelet.
- a szavatossági és jótállási felelősségére, illetve az ezzel összefüggésben érvényesített szavatossági és jótállási igények intézésére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII.30) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak

Kiszállítás, fizetés


Vászonképeket a Magyar Posta segítségével juttatjuk el vevőinkhez, és a szállítás költsége 1.800,- Ft csomagonként. Minden csomagot biztosítva adunk fel.
FONTOS ! Amennyiben a csomag hibásan, sérülten érkezik a futárszolgálat képviselőjével azonnal jegyzőkönyvet kell felvenni.
A sérülésről utólag jegyzőkönyvet nem tudunk elfogadni! Kérjük, átvételkor ellenőrizze a csomag épségét!
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a
Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Személyes adatok biztonsága


A személyes adatok kezelése és feldolgozása során az Eladó különös gondot fordít az 1992. évi LXIII. tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására.
Megrendelőink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk.
Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a Magyar Postának vagy a futárnak kiadjuk, mivel ez elengedhetetlen a sikeres kézbesítés érdekében.
A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz.

Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.
A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám -vállalkozás esetén adószám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.
A rendelésnél megadott adatokat rendszerünk 3 évig tárolja el. Kérés esetén töröljük rendszerünkből.
A kérést az cs.deak@kepmania.eu email címre kell eljuttatni.

A rendelés feltöltése folyamatban van.

Ez a kép(ek) méretétől függően hosszabb ideig is eltarthat!